Line Hermann Hass

Line Hermann Hass - selvstændig dressurrytter og blogger.

Jeg er 33 år og har reddet hele mit liv. Jeg startede som rideskolerytter på den lokale rideskole. Fik senere halvpart, helpart, lånepony og i en alder af 15 år, fik jeg hest. I dag driver jeg min egen dressurstald med fokus på salg og uddannelse af Grand Prix heste. Derudover driver jeg Dressurundervisning.dk, hvor jeg giver tips og inspiration til den daglige træning. Og jeg blogger for Ridehesten.com.

Jeg har fremvist heste ved diverse unghestechampionater og redet Grand Prix internationalt på Westergårdens Tarsan. I dag rider jeg både på egne heste og andres heste, og mit personlige mål er at uddanne en ny Grand Prix hest, som jeg kan ride stævner på.

Vi har brugt Hercules Hestefoder i mange år. Hestene elsker det, og sortimentet gør det muligt at imødekomme hestenes forskellige behov og træningsform. I dag fodrer vi hovedsagelig med Hercules Muscle Plus, som fungerer rigtig godt til konkurrencehestene. Derudover bliver vi altid mødt med kompetent rådgivning og god service, og jeg er super glad for at være profilrytter hos Hercules Hestefoder.