Om Hercules Hestefoder

Hercules Hestefoder er et dansk produceret kvalitetsfoder, som består af 12 forskellige foderblandinger - her i blandt Hercules FibrePellets og Hercules FibreMash, der kan supplere den daglige fodring uden at tilføre vitaminer og mineraler. 

Vores PLUS - serie kendetegner sig særligt ved at have et passende lavt indhold af sukker og stivelse og et højt indhold af struktur/fibre.

Vores PELLETS & BASIC - serie består af 4 forskellige pille- og müslivarianter, mens PLUS - serien består af 5 forskellige fibervarianter.

Herudover tilbyder vi FibreMash og FibrePellets - to produkter til opblødning i vand, som ikke er tilsat vitaminer og mineraler. 

Alle foderblandinger i Hercules Hestefoderserien er optimeret og tilpasset danske forhold.

Udover serien af hestefoder tilbyder vi også en række af forskellige treatstilskuds- samt vitamin- og mineralprodukter under navnet Hercules. 

 

Du kan få gratis råd og vejledning fra vores Hercules Hestefoder Team
Har du spørgsmål til produkterne, kan du kontakte os på mail: herculeshest@danishagro.dk

Vi laver også rigtig gerne en foderplan til dig.


 

Sukker og stivelse

Hercules PLUS - serien har et lavt indhold af sukker og stivelse, hvor Hercules Leisure Plus fx kun indeholder 6,6% stivelse og er helt uden korn.

Stivelsesindholdet i PLUS - serien ligger fra 6,6% til 18,2% stivelse pr. kg. og i PELLETS & BASIC - serien fra 3,7% - 28,5% stivelse.

Ud over lav stivelse og lav daglig tildeling er der også fokus på høj fiberandel og omega 3 fedtsyrer. Vi kan derfor tilbyde en produktserie til et bredt udsnit af hestetyper.
 

Essentielle aminosyrer

Hercules Hestefoder indeholder toasted sojabønner/skrå og lucerne, som begge er proteinkilder med et højt indehold af de livsnødvendige essentielle aminosyrer.

Essentielle aminosyrer er de livsnødvendige aminosyrer, hesten ikke selv kan danne for at bygge proteiner, hvorfor de bør tilføres via foderet.

De essentielle aminosyrer er vigtige for, at organismen kan fungere optimalt, og heste i vækst bør især ikke udsættes for mangel herpå.
 

Danskproduceret kvalitetsfoder

Hercules Hestefoder er produceret af Danish Agro - en af Danmarks største grovvarevirksomheder - som har mange års erfaring med at udvikle, producere og sælge foder, herunder hestefoder.

Danish Agros fageksperter har udviklet Hercules Hestefoderprogrammet og har nøje udvalgt råvarerne, så produkterne er optimale.

Alt hestefoder bliver produceret på Danish Agros foderfabrik i Galten i Jylland. Her arbejder vi målrettet med kvalitetsstyring og har fuld certificering af hele foderproduktionen efter europæisk GTP standard.

Bestil dit hestefoder online her

Det betyder, at du kan have fuld tillid til, at foderkvaliteten og sikkerheden er i orden...